"RTB Bor kao Železara - dižemo im spomenik u BG"

Premijer Aleksandar Vučić je na pres konferenciji rekao da veruje da ćemo ove godine imati direktan let iz Beograda za Peking.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 22.01.2017.

12:16

Foto: Tanjug

Kako je naveo, imao je veoma ozbiljne razgovore s jednom kineskom kompanijom o uvođenju avionske linije Beograd - Peking, te poručio da veruje da nismo daleko od toga da ta linija proradi već ove godine.

Upitan o rešenju za RTB Bor, Vučić je rekao samo da, ukoliko se to pitanje reši kao što je prošle godine rešen problem Železare, "nakon toga možemo i kineskom narodu i rukovodstvu da podignemo jedan ozbiljan spomenik u Beogradu".

Vučić je na konferenciji za novinare rekaoi da su ustanovljene nepravilnosti u radu Elektroprivrede Srbije i da će zbog toga sprovesti istraga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: