Akcija Pošte Srbije uspešno privedena kraju

Danas je u selu Vinča, u opštini Topola, otvorena 52. poštanska poslovnica u akciji "52 pošte za 52 nedelje".

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 30.12.2016.

15:22

Akcija Pošte Srbije uspešno privedena kraju
(Foto: Thinkstock.com)

Poštu sa besplatnim internet kutkom u rad je pustio Srđan Jovanović, direktor Funkcije poštanske mreže. Naglasio je da će lako dostupne poštanske i platne usluge poboljšati život više od 2.100 žitelja Vinče i okolnih sela Plaskovac i Blaznava, a biće od velike koristi i za 71 pravno lice i privrednika iz ovog kraja.

Jovanović je rekao da je akcija Pošte Srbije "52 pošte za 52 nedelje”, pokrenuta je po ideji ministra u Vladi Srbije Milana Krkobabića, a postignutim rezultatima je pokazala da je jedna od najuspešnijih u istoriji Pošte dugoj 176 godina.

Dragan Jovanović, narodni poslanik i predsednik SO Topola, rekao je da je nova pošta najlepši poklon koji su meštani Vinče mogli da dobiju za nastupajuću 2017. godinu i izrazio zahvalnost Pošti Srbije što vodi računa o tome da i stanovnici u seoskim sredinama imaju usluge istog kvaliteta kao i meštani velikih gradova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: