"Komercijalna banka partner i podrška klijentima"

Predsednik Upravnog odbora Komercijalne banke Vladimir Krulj izjavio je da ta banka ima najveći potencijal za dalji razvoj u sledećoj godini.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 16.12.2016.

13:40

Foto: Tanjug

“Cilj Komercijalne banke za narednu godinu je da opravdamo poverenje koje uživamo kod klijenata time što ćemo biti njihov partner i podrška u životu i poslovanju, kao i da sprovedemo banku kroz privatizacioni proces, koji će najviše odgovarati interesima akcionara i budućem poslovanju Komercijalne banke u zemlji i regionu,“ rekao je Krulj.

Po njegovim rečima, Komercijalna banka ima najveći potencijal za dalji razvoj u sledećoj godini.

„To opravdavam time što naša banka ima najveću mrežu u Srbiji koja broji 205 ekspozitura, blizu 900.000 klijenata, više od 1,5 miliona otvorenih računa i, svakako, najveće poverenje klijenata koji su joj na čuvanje poverili štednju u vrednosti od 1,6 milijardi evra“, podsetio Krulj.

„Kada dodamo činjenice da Komercijalna banka u Srbiji ima više od 3.000 zaposlenih, a da Banka radi i u BiH i Crnoj Gori preko svojih subsidijara, tj. da ima ogroman regionalni potencijal, onda može da se stekne uvid u to kolika je zaista realna veličina Komercijalne banke i koliko bi ona mogla da se nadogradi. Mi tu nadogradnju vidimo u kreiranju novih, ali i unapređenju postojećih proizvoda i usluga koji će pratiti zahteve modernog života naših klijenata, a i napretka novih tehnologija“, zaključio je predsednik UO Komercijalne banke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: