BG na vodi već na 35 metara, Vučić obilazi radove

Premijer Aleksandar Vučić obići će sutra, 11. decembra, radnike i radove na projektu Beograd na vodi, saopštila je Kancelarija Vlade za saradnju sa medijima.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 10.12.2016.

12:38

BG na vodi već na 35 metara, Vučić obilazi radove
Foto: BW

U okviru stambeno - poslovnog kompleksa "BW rezidensis" do sada je izgrađeno deset spratova kule A koji će, kako je najavljeno, prve stanare primiti u maju 2018.

Reč je o trenutno najvišoj tački "Beograda na vodi", na 35 metara - deseti sprat zgrade A, dok se na zgradi B podiže osmi sprat

Kompleks "BW rezidensis" imaće ukupno 296 stanova u dve kule od po 20 spratova, visoke po 73 metra.

Uporedo sa izgradnjom stambenih zgrada, postavljaju se šipovi za najvišu gradjevinu projekta - kulu "Beograd", koja će biti visoka 168 metara, sa 42 sprata i biće najviša kula u ovom delu Evrope, a iza kule pravi se najveći tržni centar u regionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: