"Da sam doneo Krašove bajadere - super trik"

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da mu nije do trikova i da hrvatska roba normalno dolazi i prolazi u Srbiji bez ikakvih problema.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 09.12.2016.

12:43

Foto: Tanjug

Vučić je novinarima na Aerodromu "Nikola Tesla" rekao da će da prećuti komentare koji su se u Hrvatskoj mogli čuti zbog čokoladica iz Srbije koje su deljene deci na jednom skupu i naveo da je ponosan i na sebe, na predsednika Srbije što ništa loše nisu na to rekli.

"Nisam želeo i mogao da se igram i donesem Krašove bajadere - nisam to učinio jer mi nije do trikova i populizma, a ceo narod bi reko - e super ti je trik" ,rekao je Vučić.

Kako je rekao, prvi put imamo suficit sa Hrvatskom, treba da gradimo dobre odnose s njima.

On je kazao da kada je neko nateran da govoroi na način kako su tamo davali izjave, to onda govori o tamošnjim unutrašnjim odnosima.

Kako je rekao, ta firma čija je čokoladica iz srpske fabrike odlična je, a dodao je i da ima i Pionirova čokolada sa rižom koju i sam jede i koju preporučuje hrvatskim prijateljima.

Ministar trgovine turizma i telekomunikacija Rasima Ljajić rekao je da je izjava predsednice Hrvatske nedemokratska, neevropska i neekonomska. "Takav nastup jasno govori da srpski proizvodi nisu dobrodošli u Hrvatskoj", kazao je on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: