Delta: Obećavamo, ovo će biti najbolji hotel u NBG

Kompanija Delta u vlasništvu Miroslava Miškovića planira da uloži dva miliona evra u hotel Holidej in i Belekspo centar.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 01.12.2016.

15:07

Delta: Obećavamo, ovo će biti najbolji hotel u NBG
Foto: Delta

Kompanija je ove dve nekretnine pazarila pre mesec dana, a vrednost transakcije je poslovna tajna. Iz Delte obećavaju da će Holidej in biti najbolji hotel na Novom Beogradu.

“Počeli smo biznis s jabukama kada je sagrađen Holidej in. Zašto smo se odlučili da kupimo ovaj dragulj? Bitna nam je veza sa Interkontinentalom i želimo da hotelijerstvo bude nešto što Srbiju krasi”, kaže Živorad Vasić, potpredsednik Delta holdinga.

On je podsetio da kompanija gradi Interkontinetal u Ljubljani čije se otvaranje očekuje u drugoj polovini sledeće godine, a kako kaže, za gradnju Interkontinentala u Beogradu imaju obećanje da će dozvola biti odobrena.

“Holidej in ima sedam sala, ukupno imamo više od 20 i cilj nam je da postanemo ozbiljni lideri u hotelijerstvu i mislimo da je to grana koja ima budućnost u Srbiji. Belekspo ćemo potpuno renovirati i srediti i napravićemo open lobi koncept – da dobijete samo ključ u ruke i napravite ivent kakav želite”, rekao je Vasić.

Vasić se osvrnuo i na druge poslove kompanije i rekao da očekuju i dozvolu za gradnju tržnog centra na Autokomandi, ali i da su zainteresovani za Sava centar, od koga bi napravili kongresni centar.

“Zamislite onda sav PDV koji će se slivati u budžet Srbije”, rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: