Mali: Važna vest za BG - ruglo dobija novi izgled

Prodaja zgrade Beobanke veoma je važna vest za Beograd budući da je ta zgrada decenijama predstavljala ruglo u centru grada, ocenio je gradonačelnik Siniša Mali

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 23.11.2016.

11:21

Mali: Važna vest za BG - ruglo dobija novi izgled
Foto: Tanjug

On je dodao da je cena zgrade na samoj licitaciji porasla za oko milion evra.

Mali je rekao da je to još jedan dokaz da je grad uspeo da povrati poverenje investitora i da je to princip od kojeg se neće odustati.

"Ovog puta smo imali drugačiji odnos prema potencijalnim kupcima, proaktivno smo nastupili prema tržištu, bili smo im na raspolaganju za sva pitanja i pokazalo se da je to dobar pristup", rekao je Mali.

Dodao je da je bilo dosta zainteresovanih kupaca, a da je dobra vest što je na samoj licitaciji cena porasla za oko milion evra.

Gradonačelnik je rekao da je zgrada Beobanke decenijama predstavljala ruglo samog centra grada, a da će sada još jedna od zapuštenih lokacija dobiti novi izgled.

"I ne samo ta lokacija, nego ceo deo grada koji će sada dobiti novi vizuelni identitet", rekao je Mali.

Zgrada Beobanke na Zelenom vencu prodata je na javnom nadmetanju za 4.250.000 evra, a novi vlasnik je preduzeće "Štatverk" iz Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: