1.200 novih poslova - evo šta se traži

Grad Novi Sad i Filijala Novi Sad Nacionalne službe za zapošljavanje organizuju 17. novembra Sajam zapošljavanja u novosadskom SPENS-u.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 15.11.2016.

08:59

1.200 novih poslova - evo šta se traži
Foto: Tanjug

Učešće je potvrdilo više od 50 poslodavaca koji su prijavili više od 1.200 slobodnih radnih mesta u medicinskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, elektrotehničkoj, mašinskoj, saobraćajnoj, grafičkoji tekstilnoj struci, saopštila je nacionalna služba za zapošljavanje filijala Novi Sad.

Najveću šansu da pronađu posao imaju radnici u proizvodnji, prodavci, medicinske sestre, fizički radnici, vozači, administrativniradnici i magacioneri, a priliku će dobiti i informatičari, stručnjaci za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara, savetnici u osiguranju, komercijalisti, frizeri, krojači, šivači, pekari, mesari, autoelektričari, automehaničari, higijeničari i drugi.

Poslodavci su istakli i slobodna radna mesta za visokoobrazovane osobe sa invaliditetom, ali i za šivače, krojače i molere.

Poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije, navedeno je u saopštenju.

Sajam je otvoren od 10 do 15 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: