Nemci stižu u Srbiju, zanima ih drvna industrija

Mašine i oprema za drvnu i drvoprerađivačku industriju u Srbiji tema je stručne konferencije koja će biti održana u utorak, 8. novembra, u Beogradu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 29.10.2016.

12:59

Nemci stižu u Srbiju, zanima ih drvna industrija
Foto: Thinkstock

Konferencija je u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija) i pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomiju i energetiku Nemačke,

Kako najavljuju iz Nemačko-srpske privredne komore, na konferenciji će biti dat pregled stanja drvnoindustrijskog sektora u Srbiji, predstaviće se program izvozne inicijative Ministarstva za ekonomiju i energetiku Nemačke, nemačke tehnologije za drvnu industriju Srbije, kao i mogućnosti finansiranja malih i srednjih preduzeća u drvoprerađivačkoj industriji u Srbiji.

Predstavnici jedanaest nemačkih kompanija predstaviće svoj proizvodni program mašina i opreme za drvnu industriju u Srbiji, a po završetku konferencije će imati B2B razgovore sa srpskim kompanijama, državnim institucijama i drugim organizacijama u cilju upoznavanja srpskog tržišta, ostvarivanja saradnje i razmene iskustava i know how.

Projekat se realizuje uz podršku Privredne komore Srbije (PKS).

Nemačko-srpska privredna komora dugi niz godina organizuje konferencije uz učešće delegacija nemačkih preduzeća iz različitih oblasti, s ciljem da srpska preduzeća i institucije dobiju informacije o najnovijim tehnologijama od stručnjaka i preduzeća iz Nemačke, dok o stanju na našem tržištu govore renomirani stručnjaci iz Srbije. Takođe, cilj je ostvarivanje saradnje nemačkih privrednika sa potencijalnim poslovnim partnerima u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: