La Fantana otvorila novi proizvodni pogon

Kompanija La Fantana otvorila je novi proizvodni pogon u fabrici vode u Mitrovom polju, a do sada je u tu fabriku uloženo preko tri miliona evra.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2016.

17:26

La Fantana otvorila novi proizvodni pogon
Foto: Thinkstock

Pogon je otvoren povodom 10 godina rada fabrike, a u njemu će se puniti gazirana i negazirana voda u pet ambalaži od 0,5 litara, saopšteno je ta kompanije.

Generalni direktor La Fantane za Srbiju Dejan Antić rekao je da je ta kompanija u jubilarnoj godini rada fabrike investirala u novi proizvod i novu proizvodnu liniju i dodao da za novi proizvod već imaju ugovoren izvoz.

"Sa novim proizvodom uz već postojeće opcije, La Fantana je spremna da odgovori na sve potrebe tržišta kada je u pitanju snabdevanje vodom visokog kvaliteta", rekao je on.

Ta kompanija planira da uloži u novu proizvodnu liniju, sa ciljem da pokrene i punjenje vode u boce od 1,5 ili 2 litra.

La Fantana je na srpskom tržištu je prisutna već 12 godina, zapošljava preko 220 radnika i sarađuje sa više od 11.500 korisnika usluga - kompanija, institucija, fizičkih lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: