Još 100 miliona za stanove vojnih lica

Za ovu godinu obezbeđeno je još 100 miliona dinara za programe dugoročnog stambenog kreditiranja profesionalnih vojnih lica, pored već predviđenih 562 miliona.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2016.

10:50

Još 100 miliona za stanove vojnih lica
Foto: Thinkstock

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, stambeno pitanje na taj način rešila je 401 osoba.

Profesionalna vojna lica koja u ovom trenutku žele da kupe stan koristeći Program dugoročnog stambenog kreditiranja, trebalo bi da sačekaju završetak tog procesa i informaciju o bankama koje će omogućiti uslove garantovane Programom.

Pored dodatnih 100 miliona, obezbeđenih Izmenama i dopunama Programa dugoročnog stambenog kreditiranja profesionalnih vojnih lica za 2016. godinu, usvojen je novi tekst Ugovora o regulisanju međusobnih odnosa u poslovima stambenog kreditiranja profesionalnih vojnih lica.

Zbog toga je u toku potpisivanje novih ugovora Srbije i Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita sa bankama zainteresovanim za sprovođenje Programa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: