Šef Hestila: Evo šta smo uradili u Železari

Premijer Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom Železare u Smederevu "Hestil Srbija" Sihai Songom, koji ga je obavestio da železara posluje u skladu sa planom

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 25.10.2016.

17:11

Šef Hestila: Evo šta smo uradili u Železari
Foto: Tanjug

To znači da je postignuta puna efikasnost u iskorišćavanju njenih potencijala i da je cilj angažovanje svih postojećih proizvodnih kapaciteta u kratkom roku.

Song je na sastanku, kojem je prisustvovao i ambasador NR Kine Li Mančang, naglasio i da su radnici zadovoljni svojim statusom u kompaniji i visinom ličnih primanja koja su uvećana od kada je "Hestil" preuzeo Železaru sredinom godine, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Premijer Vučić izrazio je zadovoljstvo što jedan od najvažnijih industrijskih objekata u Srbiji posluje uspešno i zahvalio direktoru Songu i ambasadoru Liu na podršci kineske Vlade i kineskih kompanija koje pružaju u realizaciji dobrih rezultata železare.

Akcenat je stavljen na završetak infrastrukture neophodne za dalji napredak u razvoju poslovanja Železare u Smederevu, koji uključuje izgradnju nove pruge i luke na Dunavu, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: