"Rešena sporna imovina Ljubljanske i BG banke"

Vlade Srbije i Slovenije rešile su sporna pitanja imovine Beogradske i Ljubljanske banke u Njujorku, saopštio je premijer Aleksandar Vučić novinarima.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.10.2016.

15:06

Foto: Thinkstock

On je, na zajedničkoj pres konferenciji sa slovenačkim kolegom Mirom Cerarom, rekao da dve zemlje nemaju otvorena pitanja, sem nekih manjih koja se tiču dela zaostavštine bivše Jugoslavije.

On je kazao da je sa Cerarom i danas razgovarao o sukcesiji, i da su uspeli da reše pitanje imovine dve banke.

"Postoje i određene stvari o kojima tek moramo da razgovaramo i želimo da sve rešimo što je moguće brže", poručio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

21 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: