Remont gotov, Petrohemija ponovo radi

Fabrika Etilen u pančevačkoj Petrohemiji ponovo je počela da radi posle dvonedeljnog zastoja i remonta koji je izvršen na procesnoj opremi u toj fabrici.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 21.10.2016.

15:44

Remont gotov, Petrohemija ponovo radi
Foto: Thinkstock

Kako se navodi u saopštenju Petrohemije, nakon pokretanja Etilena, u fabrikama polietilena visoke gustine i poletilena niske gustine, počela je proizvodnja robe namenjene prodaji na inostranom i domaćem tržištu.

Sve petrohemijske fabrike, kako se navodi, rade stabilno i prema operativnom planu proizvodnje.

“Cilj ovih radova je priprema opreme za rad u kontinuitetu na visokim kapacitetima u narednom periodu", rekao je izvršni direktor funkcije proizvodnje i tehničke podrške Miša Bulajić.

Kako je ranije saopšteno, u Petrohemiji od 8. do 19. oktobra zaustavljen je rad proizvodnih postrojenja i taj period je iskorišćen za sanaciju, čišćenje i realizaciju remontnih aktivnosti na procesnoj opremi u fabrici Etilen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: