Srbija u najlepšem svetlu, čeka Japance

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstavila je svoje potencijale na međunarodnom sajmu turizma "JATA tourism Expo Japan", saopštio je TOS.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 25.09.2016.

15:52

Srbija u najlepšem svetlu, čeka Japance
Foto: Thinkstock

Svoje potencijale predstavile su i turističke organizacije Crne Gore i Albanije.

Regionalno predstavljanje tri države organizovala je i finansirala Japanska agencija za međunarodnu saradnju, JICA, a zajednički nastup je prva u nizu planiranih aktivnosti u cilju promocije regiona Balkan i privlačenja većeg broja turist iz Japana, dodaje se u saopštenju.

Direktorka TOS-a Marija Labović razovarala je sa brojnim predstavnicima japanskih institucija i organizaija u oblasti turizma o unapređenju saradnje.

Osim zajedničkog sajamskog nastupa, direktori tri nacionalne turističke organizacije su sa visokim zvaničnicima svetskog turizma svečano otvorili sajam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

19 h

Podeli: