SAP Forum posvećen digitalnoj ekonomiji

SAP Forum Beograd, najveća godišnja konferencija za korisnike, održaće se 12. oktobra u Beogradu, saopšteno je iz kompanije.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 15.09.2016.

11:56

SAP Forum posvećen digitalnoj ekonomiji
Foto: Gettyimages

Tokom jednodnevnog događaja, pod sloganom „Reimagine Business for the Digital Economy“, lokalni i međunarodni stručnjaci će kroz niz predavanja, panel i studije slučaja SAP korisnika pokušati da odgovore na pitanje kako biti uspešan u svetu digitalne ekonomije i kako prevazići tekuće izazove u poslovanja.

Predavanja će održati čelnik kompanije za Zapadni Balkan Predrag Ćirković i direktor SAP-a za Centralnu i Istočnu Evropu Simon Kaluža, a detaljno će kroz studije slučaja biti predstavljena rešenja za transformaciju poslovanja nekih od najvećih kompanija u regionu, navodi se u saopštenju.

SAP Forum predstavlja najvažniju konferenciju kompanije i obuhvata niz događaja koji se održavaju na različitim lokacijama širom sveta, od Pariza, Moskve, Čikaga, Singapura do Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: