Ukida se voz Beograd-Solun

Međunarodni voz „Helas ekspres“ koji saobraća na relaciji Solun – Beograd biće ukinut od 4. septembra zbog građevinskih radova na pruzi Koridora 10 u Srbiji.

Srbija

Izvor: Veèernje novosti

Utorak, 30.08.2016.

09:51

Ukida se voz Beograd-Solun
(Foto: Thinkstock.com)

Makedonske železnice saopštile su da će prekid putničkog saobraćaja važiti sve do kraja voznog reda ove godine.

Ponovno upostavljanje redovne putničke linije na relaciji Solun-Skoplje-Beograd, kako je najavljeno, zajednički će usaglasiti „MŽ Transport“, „Srbija voz“ i „Trainose“ - Grčkih železnica, pišu Večernje novosti.

Voz 334 poslednji put (na teritoriji MŽ) ove godine će saobraćati 3. septembra na relaciji Đevđelija – Beograd, dok će voz 335 (na teritoriji MŽ) saobraćati do 3. septembra na relaciji Beograd-Đevđelija prema vremenu utvrđenim redom vožnje.

Putnici će od Đevđelije do Soluna biti prevezeni autobusom u organizaciji “Trainose“, precizira se u saopštenju objavljenom u Skoplju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

16 h

Podeli: