"Uzeli jeftinije, možemo više da asfaltiramo"

U opštini Kuršumlija počelo je asfaltiranje 17 kilometara puteva u selima Dobri Do, Sekirača, Grabovnica, Tmava i Kaludra.

Srbija

Izvor: Beta

Nedelja, 28.08.2016.

12:32

Foto: Thinkstock

"Odlučili smo se za grebani asfalt, prvo, zato što je jeftiniji i moći ćemo više puteva njime da asfaltiramo, a, drugo, zato što se pokazao kao odličan na putevima u Selovi i Merćezu", izjavio je direktor Direkcije za izgradnju te Opštine, Goran Đorđević.

On je novinarima kazao da se poslednjih godina sve više mladih ljudi vraća na selo i bavi poljoprivredom, a da ih opština podržava tako što sve više sredstava ulaže u asfaltiranje seoskih puteva i u najudaljenijim selima.

Za ove namene Javno preduzeće "Putevi Srbije" obezbedilo je 50.000 kubika grebanog asfalta, što će biti dovoljno za ovu deonicu i put u širini od tri metra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: