NBG: Zbog radova poremećaj u isporuci gasa

Zbog radova na distributivnoj gasnoj mreži "Novi Beograd" sutra će doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u tom delu grada.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 28.08.2016.

11:27

NBG: Zbog radova poremećaj u isporuci gasa
Foto: Thinkstock

Do poremećaja u isporuci gasa doći će od devet do 18 sati i to za sve potrošače u ulici Omladinskih brigada 86 - stambeni blok WEST 65, i Bulevar Milutina Milankovića 11a - 74, najavio je "Srbijagas".

Očekivani završetak radova je u ponedeljak oko 18 sati, nakon čega će "Srbijagas" početi sa normalnom isporukom prirodnog gasa korisnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: