"Građani zahtevali, radovi gotovi 31. avgusta"

Radovi u delu Ulice cara Nikolaja, od Maksima Gorkog do Mileševske, biće završeni do 31. avgusta, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 28.08.2016.

09:41

Foto: Thinkstock

Kako je naveo, za rekonstrukciju deonice duge 580 metara grad je izdvojio oko 25 miliona dinara

Prema njegovim rečima, radovi podrazumevaju izradu nove kolovozne konstrukcije, delimičnu zamenu kamenih slojeva, izradu nosećeg i habajućeg sloja asfalta, pretres ivičnjaka, regulisanje i po potrebi izmeštanje objekata.

Odluka o nastavku radova u tom delu Ulice cara Nikolaja doneta je na zahtev građana i predsednika opštine Vračar Milana Nedeljkovića, napomenuo je Vesić, saopštila je Gradska uprava.

"Beograd put" je pre toga, po nalogu Direkcije za puteve, izvodio radove u delu te ulice od Makenzijeve do ulice Maksima Gorkog.

Urađena je kompletna rekonstrukcija, zamena kolovozne konstrukcije površine 1.400 kvadratnih metara, zamena i regulisanje objekata i pretres ivice u dužini od 100 metara.

Vrednost radova koji su trajali od 2. do 4. jula je 10 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: