Novi direktor Tetra Paka - iz BG na 14 tržišta

Kompanija Tetra Pak, lider u rešenjima za preradu i pakovanje hrane, za generalnog direktora poslovanja za jugoistočnu Evropu postavila je Frančeska Faelu.

Srbija

Izvor: Beta

Subota, 30.07.2016.

12:23

Novi direktor Tetra Paka - iz BG na 14 tržišta
Foto: Thinkstock

Faela će dužnost obavljati iz Beograda, a biće zadužen za poslovanje kompanije na svih 14 tržišta u regionu jugoistočne Evrope, od kojih su najveća Srbija, Grčka, Hrvatska i Rumunija.

"Za nas je i dalje imperativ da obezbeđujemo takva rešenja za ambalažu i preradu hrane koja će biti u skladu sa najvišim standardima bezbednosti namirnica", rekao je Faela, navodi se u saopštenju.

Faela je bio na brojnim rukovodećim mestima u Tetra Paku, uključujuči i na mestu direktora Sektora za portfelj klastera za Evropu i centralnu Aziju, kao i na mestu direktora Sektora za proizvode u globalnoj organizaciji kompanije.

Tetra Pak je vodeća svetska kompanija u rešenjima za preradu i pakovanje hrane, sa oko 23.000 zaposlenih u više od 80 zemalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: