Pola stanice zaplenili zbog duga, putnici na ulici

Polovina autobuske stanice "Lastra" u Lazarevcu nedavno je zatvorena za korišćenje jer je navodno jedan deo, koji ima drugog vlasnika, zaplenjen zbog dugovanja.

Srbija

Izvor: Veèernje novosti

Subota, 30.07.2016.

11:28

Pola stanice zaplenili zbog duga, putnici na ulici
Foto: Tanjug

Tako žitelji ovog grada u narednom periodu u autobuse neće ulaziti sa obeleženih perona, već će svoju liniju čekati na kolovozu.

Autobuska stanica u Lazarevcu navodno ima nerešene imovinsko-pravne odnose pa se vlasništvo nad ovom lokacijom nalazi u rukama nekoliko subjekata, pišu Večernje novosti.

Deo stanice koji obuhvata čak deset polaznih perona nalazi se u privatnom vlasništvu, koji je nedavno osvanuo ograđen, usled čega su pojedine linije ostale bez polaznog stajališta.

Navodno, reč je o zapleni imovine zbog nagomilanih dugovanja.

Sa druge strane, nerešeni imovinski odnosi idu na štetu Lazarevčanima, koji, kako tvrde, u špicu ne mogu da pronađu svoj autobus, pa se čak dešava i da propuste pojedine polaske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: