Hogan: Šta smo sve morali da uradimo pre NY

Prvi let do Njujorka je početna tačka za nove destinacije "Er Srbije" na američki kontinent, rekao je direktor "Etihada" Džejms Hogan.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 23.06.2016.

16:16

Hogan: Šta smo sve morali da uradimo pre NY
Foto: Tanjug

Hogan veruje da je uspeh leta za Njujork zagarantovan jer je to kruna trogodišnjeg rada srpske avio-kompanije.

"U protekle tri godine obnovili smo brend, obučili osoblje i sada "Er Srbija" ima fantastičnu reputaciju sa letovima do 44 odredišta. Da bismo leteli do Njujorka morali smo da osiguramo najpre da ćemo ostvariti zaradu. To je bio ključni kriterijum, ali realan jer 'Etihad' i kompanijini partneri su to podržali i obezbedili smo let pet puta nedeljno. To je dokaz napretka koji je kompanija 'Er Srbija' načinila u poslednje tri godine, od samog početka poslovanja nove kompanije pa do jednog zrelog poslovanja", kazao je Hogan u intervjuu za RTS.

On je dodao da će sa ovim letom Beograd sada definitivno biti jedna raskrsnica za ovaj region jer će se jedino odavde leteti direktno za Njujork.

"Kao što znate, ako želite da letite za Njujork, morate da odete do nekog evropskog grada. pa je ovaj let iz Beograda najbrži put da se stigne do Njujorka. Ali, još je važnije što će biti srpske posade u avionu, putnika iz regiona, hrane i filmova iz regiona pa će se odmah videti da je reč o srpskom avionu, osećaćete se kao kod kuće", kazao je on.

"Mora se čestitati Vladi zbog toga što je pristupila nama u Abu Dabiju i zatražila da mi investiramo i obnovimo kompaniju. To je bila vizija premijera Srbije. On je nas veoma podržavao, od samog početka je bilo veoma važno da imamo veoma jasan komercijalni mandat - da nema uplitanja Vlade, sve je bilo izgrađeno na komercijalnoj bazi", dodao je Hogan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: