Gradski prevoz skratio trasu, putnici pešače 3 km

Zbog već oštećenog puta na ulazu u Zaklopaču u opštini Grocka, linija 303 u utorak skratila je trasu samo do ulaza u ovo naselje.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 15.06.2016.

15:02

Gradski prevoz skratio trasu, putnici pešače 3 km
Foto: Thinkstock

Meštani su morali da pešače i po tri kilometra do stanice, pišu Večernje novosti.

Iz Direkcije za javni prevoz nadaju se da će u sredu u toku dana pomenuta linija nastaviti da saobraća do Vrčina, ali, zbog teretnjaka koji tamo svakodnevno prolaze, očekuje se još poteškoća.

Zbog izgradnje nove naplatne rampe u Vrčinu, put u Zaklopači i njenim uličicama veoma je oštećen, o čemu smo nedavno pisali, pa je u ponedeljak, u jednom od ulegnuća, ostao zaglavljen autobus GSP. Nakon incidenta u sredu, ova linija saobraćala je skraćeno, do stajališta Put za Zaklopaču, pa su meštani iz ovog naselja morali da pređu kilometre pešice da bi došli do nove okretnice.

Iz Direkcije za javni prevoz najavljuju da će 303 od srede saobraćati normalno, međutim, oštećenja na putevima su gotovo svakodnevna.

“Do problema je došlo na skretanju sa Smederevskog puta ka Zaklopači, gde su se pojavile tolike uvale, da se jedan od autobusa zaglavio”, kaže Miloš Damjanović iz Direkcije za javni prevoz.

“Linija 303 počeće da saobraća u sredu i kroz Zaklopaču, prema potvrdama izvođača radova”, dodaje on.

Problem, prema rečima meštana, ne predstavljaju samo rupe u putu, već i širina samog kolovoza, pa teretna vozila ne mogu da se mimoiđu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: