Za 250 mesta prijavilo se 111 studenata

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić i dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu Jadranka Đurović Todorović potpisali su protokol o obavljanju stručne prakse.

Srbija

Izvor: Beta

Nedelja, 12.06.2016.

14:38

Za 250 mesta prijavilo se 111 studenata
Foto: Thinkstock

Protokol o saradnji i obavljanje praksa studenata u organima uprave grada Pirota i javnim preduzećima čiji je osnivač lokalna samouprava.

Vasić se zahvalio Ekonomskom fakultetu na poverenju i istakao da postoji nekoliko novih ideja o unapređenju ovog protokola.

"Jedna od ideja je da studentima, koji su završili osnovne studije po Bolonji, a žele da steknu master znanje ili studenti koji su završili po prethodnom programu studije ekonomije, a žele da rade master rad, omogućimo da u Pirotu obavljaju konsultacije sa profestorima Ekonomskog fakulteta", rekao je Vasić.

Jadranka Đurović Todorović rekla je da je praksa studenata u organima uprave i javnim preduzećima, tokom letnjeg raspusta, dobra ideja i da se nada se da će ceo ovaj program biti uspešno realizovan u narednom periodu.

"Protokol o saradnji potpisan je sa šezdesetak preduzeća i kompanija u Srbiji i u Leskovcu, Nišu, Prokuplju, Vranju, Kruševcu i Pirotu", rekla je Đurović Todorović.

Do sada se za obavljanje stručne prakse prijavilo 111 studenata od 250 mesta koliko je ponudio fakultet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: