"Nema više iz osvetljene Hrvatske u mrak"

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da će u narednih godinu dana biti uređeni svi granični prelazi.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2016.

09:48

Foto: Tanjug

Ona je naglasila da je posle 13 godina počelo uređenje Batrovaca i da je na njeno insistiranje osvetljen taj granični prelaz.

"Svi znaju kako je bilo kada iz osvetljene Hrvatske uđete u jedan mrak. Osvetlili smo Batrovce, sada ide proširenje graničnog prelaza, još jedna traka...Tako će biti uređeni svi granični prelazi", rekla je Mihajlovićeva gostujući na TV Pink.

Ona je dodala da je poslala dopis putarskim preduzećima da pojačaju smene, jer građevinska sezona traje nekoliko meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

21 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: