Umesto parkinga koridor: Voziće se brže nego sada

Zbog predstojećeg renoviranja Trga Slavija, gradski menadžer Goran Vesić najavio je izmene u saobraćau koje će olakšati građanima prolazak kroz ovaj deo grada.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

18:18

Umesto parkinga koridor: Voziće se brže nego sada
Foto: Beobuild

"Otvorićemo alternativni pravac iz Makenzijeve ulice preko sadašnjeg parkinga u Kralja Milana, kao i direktan ulaz, desno u Beogradsku ulicu, što će omogućiti da automobili iz tog pravca idu neometano čak i brže nego sada jer neće imati uključenje sa Slavije”, najavio je Vesić, pišu Večernje novosti.

“Napravićemo plan kako će se zaobilaziti Bulevar oslobođenja koji će se raditi istovremeno sa Slavijom sve do Autokomande”, dodaje on.

Prema njegovim rečima, veoma je važno da se građani pridržavaju uputstava koje će davati saobraćajna policija i grad Beograd.

Vesić naglašava da je ovo velika rekonstrukcija, a grad će preduzeti mere da svih planiranih 155 dana radova prođe sa što manje gužvi. Plan je da radovi počnu do kraja juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: