Letnja studentska praksa u NIS-u

NIS sprovodi program „Letnja studentska praksa“ koji najboljim studentima pruža priliku da prva radna iskustva steknu u dinamičnom i profesionalnom okruženju.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

15:56

Letnja studentska praksa u NIS-u
Foto: NIS

I ove godine, u programu „Letnja studentska praksa“, koji traje do tri meseca, mogu da učestvuju studenti završnih godina studija obrazovnih ustanova Republike Srbije i međunarodnih akreditovanih obrazovnih institucija. Rok za prijavu kandidata je 29. maj 2016. godine.

Ova praksa se u NIS-u organizuje svake godine, u letnjim mesecima, za studente treće, četvrte i pete godine studija. Na taj način stotinak studenata svake godine dobije priliku da, uz stalan nadzor svojih mentora, u našoj kompaniji započne svoj profesionalni razvoj i od iskusnijih kolega dobije savete važne za dalji razvoj karijere. Istovremeno, ti mladi ljudi svežim idejama i novim pristupom doprinose kompaniji.

Zainteresovani za NIS-ov program „Studentska praksa“ mogu da se prijave na konkurs preko NIS-ovog sajta, na linku: http://www.nis.eu/posao-i-karijera/studentska-praksa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: