Srećan rođendan: Od Tita do Er Srbije/FOTO

Na današnji dan, 28. aprila 1962. godine otvoren je Aerodrom Nikola Tesla Beograd na sadašnjoj lokaciji.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

18:15

Srećan rođendan: Od Tita do Er Srbije/FOTO
Foto: Aerodrom "Nikola Tesla"

Predstavljamo vam fotografije sa otvaranja i uporedne fotografije nekadašnjeg i današnjeg izgleda Aerodroma Nikola Tesla Beograd.
Foto: Aerodrom "Nikola Tesla"
Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu je, prema usvojenom Izveštaju o poslovanju za 2015. godinu, povećan broj putnika za tri odsto, a količina prevezene robe i pošte za 27 odsto u odnosu na 2014.
Foto: Aerodrom "Nikola Tesla"
Aerodrom "Nikola Tesla" već treću godinu za redom beleži pozitivne poslovne rezultate, navedeno je u saopštenju aerodroma. Poslovna dobit je veća za pet odsto, što je rezultat smanjenja poslovnih rashoda u skladu sa opredeljenošću rukovodstva da posluje racionalno i štedljivo, sa što manjim troškovima.

Bruto dobit beogradskog aerodroma je, takodje, veća za pet odsto u poredenju sa 2014. godinom, a neto dobit iznosi 3.29, milijardi dinara.
Foto: Aerodrom "Nikola Tesla"
Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd zauzeo je peto mesto međju najboljim aerodromima u Istočnoj Evropi na ovogodišnjoj dodeli nagrada agencije Skytrax, specijalizovane za rejting u vazdušnom saobraćaju.

Istraživanje je sprovedeno među 106 različitih nacija u periodu od juna 2015. do februara 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

17 h

Podeli: