Super kredit - niska kamata i dug period otplate

Sberbank nudi kredit sa najnižom kamatom uz najviši iznos i najduži period otplate.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

16:31

Super kredit - niska kamata i dug period otplate
(Foto: Thinkstock.com)

Kako kažu iz banke, građani imaju mogućnost da uzmu maksimalni iznos kredita uz najduži rok otplate, a sve to uz povoljnu kamatu do čak 3.000.000 dinara i rok otplate do 96 meseci.

Klijente koji apliciraju za ovaj kredit putem onlajn zahteva na www.sberbank.rs očekuje i 1% niža kamatna stopa.

„Kreiranjem Super kredita želeli smo da svim klijentima omogućimo da na jednostavan način usaglase svoje želje i mogućnosti. Super uslovi i jednostavna procedura odobravanja čine Super kredit jedinstvenim proizvodom u našoj ponudi. U želji da prevaziđemo očekivanja klijenata, za sve koji podnesu onlajn zahtev za kredit očekuje niža kamatna stopa“, istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Ukoliko se klijent odluči za refinansirajući kredit u iznosu od 500.000 dinara sa rokom otplate do 96 meseci, nominalna kamatna stopa je 9,95% u prvih 60 meseci, a posle tog perioda 6,5% plus tromesečni Belibor, dok je mesečna rata 7.573,86 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: