Do posla i prakse na Belgrade Youth Fair-u

Ekof Media Group organizuje drugu godinu zaredom Belgrade Youth Fair 4. i 5. marta, gde će mladi imati pomoć oko stručnih praksi i nalaženju posla.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 02.03.2016.

09:54

Do posla i prakse na Belgrade Youth Fair-u
Belgrade Youth Fair

Ako si student i ne vidiš način da se istakneš u moru svojih vršnjaka? Nezainteresovan si za učenje i misliš da ti diploma ništa neće značiti na putu do zaposlenja? Otišao bi iz zemlje ukoliko bi ti se ukazala dobra prilika?

Ako je odgovor na prethodna pitanja "da" - vreme je da se pokreneš, a prava prilika je Belgrade Youth Fair gde će u sklopu sajamskog i konferencijskog dela, koji će trajati od 11-19h mladima biti ponuđene prakse i zapošljavanje.

Proces učenja je celoživotan proces, te se ono ne završava dobijanjem diplome. To je kontinuiran proces rada na sebi i držanja koraka sa vremenom. Mladi Evropljani to vrlo dobro znaju – 2012. godine čak 50 odsto njih stiče sertifikate i ulazi na tržište rada uz pomoć stručnih kurseva. U Srbiji je ovaj procenat svega 10 odsto.

Potrebno je povećati svest mladih da znanja i veštine koja steknu van formalnog obrazovanja mogu biti od velike pomoći pri započinjanju i razvoju karijere. Takođe, veoma je bitno kako će napisati svoj CV, predstaviti sebe najbolje moguće i kako će biti okarakterisani u očima poslodavca.

Budi baš ti jedan od mnogih koji će poboljšati statistiku! Iskoristi svoju šansu na Belgrade Youth Fair-u 2016 – Konferencija i sajam praksi, zapošljavanja i edukacije za mlade, koji se održava 04. i 05. marta 2016. u prostorijama hotela Metropol Palace.

Obezbedi svoje mesto besplatno na: http://youthfair.rs/prijavi-se/

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: