100 stanova u "BG na vodi" htelo 6.000 ljudi

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da će 27. februara biti nastavljena prodaja stanova na prostoru budućeg "Beograda na vodi".

Srbija

Izvor: B92

Subota, 13.02.2016.

09:50

100 stanova u
Foto: Tanjug

Prema njegovim rečima, vlada velika zaiteresovanost za te stanove.

Mali je na televiziji Pink rekao da je za stotinak stanova koji su stavljeni na prodaju bilo 6.000 zahteva, te da je očigledno da ni preduzeće "Beograd na vodi" ne bi krenulo sa novom prodajom stanova da nema zainteresovanih.

"To je dokaz da smo na pravom putu, da je proizvod koji imate dobar, s obzirom da postoji tolika tražnja", rekao je Mali.

Gradonačelnik je rekao da svaki građanin Beograda ima priliku da vidi da radovi teku po planu na dve stambene kule i najavio da će kamen temeljac za veliku kulu biti postavljen u sledeća dva meseca.

Mali kaže da će do kraja godine početi radovi na svim objektima koji su u prvoj fazi Beograda na vodi i dodaje da se radi na raščišćavanju i da će autobuska stanica Lasta biti izmeštena u junu.

Govoreći o gradskom prevozu, Mali je rekao da će sledeće nedelje biti potpisan ugovor sa Ikarbusom o isporuci još 20 autobusa, kao i da je planirano još 20 solo i 30 zglobnih autobusa do kraja godine.

"To će biti 100 novih autobusa u periodu od godinu i po dana", rekao je Mali i dodao da će ti autobusi doprineti kvalitetu gradskog saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: