Srpski Davos obećava, koje su teme?

Za Kopaonik biznis forum, koji će se održati od 8. do 10. marta ove godine, vlada izuzetno veliko interesovanje

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 11.02.2016.

19:52

Srpski Davos obećava, koje su teme?
Foto: Thinkstock

Budući da je do sada prijavljeno više od 500 učesnika i govornika, procenjuje se da će ovaj, 23. po redu "srpski Davos" biti najposećeniji.

Tema ovogodišnjeg foruma je "Dostizanje i konvergencija sa vodećim trendovima: Kako sanirati pukotine u sistemu", saopštili su danas Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, tradicionalni organizatori ovog skupa, koji se održava pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije, Aleksandra Vučića.

Tokom tri dana trajanja foruma državni zvaničnici, predstavnici akademske zajednice, članovi diplomatskog kora i predstavnici korporativnog sektora razgovaraće o temama: ekonomske posledice nove realnosti- problem, uzroci i rešenja; ažuriranje reformske agende - reforma države i restruktuiranje javnog sektora, kao i o narednim koracima u sprovođenju reformi.

Paneli će biti održani u Kongresnom centru Kopaonik u Grand hotelu. Ovogodišnji partner Foruma je MasterCard, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: