Mali: Izbori neće ugroziti nijedan projekat

Grad Beograd se bavi velikim projektima koji su važni za Beograđane, izjavio je gradonačelnik Siniša Mali i dodao da realizacija neće biti ugrožena zbog izbora.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.02.2016.

18:01

Mali: Izbori neće ugroziti nijedan projekat
Foto: Tanjug

"Bavimo se velikim projektima, velikim investicijama koje su važne za građane Beograda kao što su izgradnja kanalizacione i vodovodne mreže, projekat Beograd na vodi, nastavak rada na Prokopu, izgradnja novih vrtića, ambulanti, zdravstvenih ustanova", rekao je Mali novinarima u Starom dvoru.

Kako je naveo, to su projekti kojima je gradska vlast u ovom trenutku potpuno posvećena i koji ni na koji način neće stati.

"Da li su to projekti koje građani žele da vide, da li smo na pravom putu imaće priliku da kažu u svih 17 gradskih opština kada izbori budu bili u aprilu mesecu", rekao je gradonačelnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

18 h

Podeli: