"U infrastrukturu dva okruga uloženo 700 mil. RSD"

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović istakla je da je u infrastrukturu moravičkog i kolubarskog okruga u protekle dve godine uloženo 700 miliona dinara.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.02.2016.

18:19

Default images
Foto: Tanjug

"U infrastrukturu moravičkog i kolubarskog okruga uložili, u protekle dve godine 700 miliona dinara. Nastavićemo sa ulaganjima i u narednom periodu", naglasila je Mihajlović na konferenciji za novinare.

Ona je ukazala da bez ulaganja u infrastrukturu nema investicija, ostanka, ali ni dolaska novih kompanija.

Mihajlović je u Gornjem Milanovcu razgovarala i sa ženama iz ovog dela Srbije na sastanku buduće unije žena Gornjeg Milanovca, kojem su prsisutvovale i predstavnice Unije žena Ccačka i Ljiga.

Ona je izrazila zadovoljstvo što SNS ima tako vredne žene, koje su dobro organizovane i hoće da pokažu kako treba da se radi i u Srbiji što više žena zaposli.

Prema njenim rečima, danas je u Srbiji veći broj žena, ali nažalost one su mnogo manje zaposlene od muškaraca.

Mihajlović je ukazala da je zaposlenost žena svega 30 odsto, a muškaraca 45 procenata.

"Moja osnovna poruka na sastanku sa ženama je bila da treba da budemo solidarne, da se još bolje organizujemo i da u narednom periodu našom organizacijom, ne samo članica SNS, već i da pozovemo i druge žene, učinimo sve da žene budu ekonomski snažnije", objasnila je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: