Jakne iz Jumka greju vojnike Specijalne brigade

Specijalnoj brigadi Vojske Srbije danas je uručeno 500 zimskih jakni proizvedenih u vranjanskoj kompaniji Jumko, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 26.12.2015.

16:27

Default images
Foto: Freeimages.com

Zahvaljujući menadžmentu firme Jumko na toj odeći, komandant Specijalne brigade brigadni general Dragan Veličković je rekao da će jakne biti korišćene u obuci pripadnika protivterorističkih, ali i drugih jedinica, tokom izvršavanja njihovih redovnih zadataka.

"Ove jakne će nam dobro doći u zimskim uslovima, tim pre jer su deo opreme koja se zanavlja i koja nam je potrebna i u većim količinama", rekao je general Veličković.

Fabriku Jumko u Vranju danas su obišli ministar odbrane Bratislav Gašić, zamenik načelnika Genealštaba VS general-potpukovnik Jovica Draganić i komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović.

Специјална бригада Војске Србије добила је 500 нових зимских јакни произведених у врањанској компанији „Јумко". Јакне ће...

Posted by Министарство одбране и Војска Србије on субота 26. децембар 2015.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

11 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: