Samo BG vaspitači dobili po 7.000 RSD

Jednokratna pomoć od 7.000 dinara isplaćena je samo stalno zaposlenima u predškolskim ustanovama Beograda, saopštio je jedan od sindikata.

Srbija

Izvor: Beta

Četvrtak, 03.12.2015.

13:05

Default images
Foto: Thinkstock

Samostalni sindikat zaposlenih u predškolskom obrazovanju i vaspitanju je saopštio da se finansijski sektor Ministarstva prosvete ponudio da pomogne u rešavanju problema isplate jednokratne pomoći 7.000 dinara svim zaposlenima u predškolskim ustanovama.

Samostalni sindikat zaposlenih u predškolskom obrazovanju i vaspitanju naveo je da pravo na pomoć, pored stalno zaposlenih imaju i zaposleni na određeno vreme, pripravnici, zaposleni na bolovanju do i više od 30 dana, zaposleni na porodiljskom bolovanju (odsustvo radi nege deteta), zaključno sa oktobrom 2015. godine.

To isto se odnosi na predškolsku ustanovu u Kruševcu i Kosovskoj Mitrovici, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

18 h

Podeli: