Otkud poboljšane ponude za Telekom?

Komisija Vlade Srbije za prodaju Telekoma Srbije u ponedeljak je dobila revidirane ponude svih šest ponuđača za kupovinu ovog preduzeća, kaže Rasim Ljajić.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2015.

12:53

Default images
Foto: Tanjug

"Vladina komisija je pre toga, na sednici održanoj prošle nedelje, zatražila revidirane ponude za kupovinu Telekoma”, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Ljajić objašnjava da je vlada zatražila poboljšane ponude, koje sadrže svu neophodnu dokumentaciju za obezbeđivanju ove transakcije, a u cilju pojačavanja konkurencije među ponuđačima.

Privatizacioni savetnik Lazard će, kako je Ljajić rekao, u narednim danima analizirati pristigle revidirane ponude svih šest ponudača i svoje mišljenje dostaviti Komisiji Vlade Srbije za prodaju Telekoma, koja će, kako je ministar dodao, nakon toga doneti konačnu odluku.

"Vlada Srbije će prodati Telekom ukoliko dobije odgovarajuću cenu i adekvatan socijalni i investicioni program za ovu kompaniju", podsetio je Ljajić.

Radiotelevizija Srbije objavila je da su u Vladi Srbije otvorene konačne ponude šest kompanija koje su zainteresovane za kupovinu 58 odsto akcija Telekoma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: