Mišković prodao zgradu Inteza banci

Banca Inteza potpisala je ugovor o kupovini poslovnog prostora "Delta holding" u Ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 27.11.2015.

15:08

Default images
Foto: Tanjug

Banka želi da pod jednim krovom objedini sve poslovne funkcije i stvori optimalne uslove za rad svojih zaposlenih, saopštila je ova banka.

Sve upravne celine banke Inteza na teritoriji Beograda, koje su do sada bile raspoređene na više lokacija širom grada, biće smeštene u istoj zgradi, čime će se dodatno unaprediti poslovni procesi i poboljšati operativna efikasnost, a tako obezbediti i još bolji uslovi za dalji razvoj poslovanja banke.

Na ovaj način Inteza Sanpaolo, međunarodna bankarska grupacija u okviru koje posluje Banca Inteza, još jednom je potvrdila svoju dugoročnu posvećenost tržištu Srbije na kojem je prisutna već više od deset godina, kao i svoju stratešku opredeljenost da konstantno jača svoje poslovanje u zemlji, saopšteno je iz Banke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: