DRI dobija 26, Fiskalni savet još 3 zaposlena

Skupštinski Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja odobrio je dodatno zapošljavanje u DRI i u Fiskalnom savetu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 26.11.2015.

11:47

Default images
Foto: Thinkstock

U Državnoj revizorskoj instituciji je odobreno zapošljavanje 26 novih osoba, a u Fiskalnom savetu produženje ugovora o privremenim i povremenim poslovima za četiri osobe i zapošljavanje na neodređeno još tri.

Sekretar DRI Mirjana Milošević rekla je da je u DRI sistematizovano 113 radnih mesta, sa 426 zaposlenih a da je danas u toj instituciji zaposleno 247 osoba, plus pet funkcionera, članova Saveta DRI.

Dodatno zapošljavanje je odobreno zbog povećanja kapaciteta za kontrolu izveštaja budžetskih korisnika.

Nadležni iz Fiskalnog saveta saopštili su članovima tog skupštinskog tela da je ukupno 17 sistematizovanih radnih mesta, a da je zaposleno svega četiri osobe.

Kažu da u toj instituciji ima preveliki broj ugovora o privremenim i povremenim poslovima, a mali broj na neodređeno vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

18 h

Podeli: