"Fića" osvojio srebro u svetskoj klasi

Kompanija FCA Srbija uspela je da dostigne sjajan, srebrni nivo u proizvodnji svetske klase (WCM), vodećem međunarodnom standardu za organizaciju proizvodnje.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 18.11.2015.

18:41

Default images
Foto: Tanjug

Kako je navedeno, fabrika je pokazala izuzetnu posvećenost menadžmenta i svih zaposlenih, dok su najznačajnija poboljšanja postignuta u oblasti logistike i razvoja zaposlenih.

"Ovo je izvanredno dostignuće za nas i veliki podsticaj za naš dalji rad. Pokazali smo posvećenost menadžmenta i jaku motivaciju na svakom nivou u okviru fabrike", rekao je direktor fabrike FCA Srbija Frančesko Ćanća.

FCA fabrika u Kragujevcu dokazala je da ima jasan cilj i dobar metodološki pristup u pogledu sticanja WCM standarda i to je izuzetno brzo napredovanje u proizvodnji svetske klase, imajući na umu da je u pitanju veoma mlada fabrika koja je počela proizvodnju modela Fiat 500L u julu 2012, kao i da je bronzani nivo WCM standarda dostigla prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: