U prodaji gorivo G - Drive 100

Na Gasprom benzinskim stanicama širom Srbije počela je prodaja goriva nove generacije G-Drive 100.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 20.10.2015.

14:55

Default images
Foto: NIS

Reč je o derivatu unapređenog kvaliteta, nastalog od stooktanskog benzina Evro 5 kvaliteta proizvedenog u Rafineriji nafte Pančevo, u koji se potom dodaju aditivi koji pružaju dodatnu snagu i prvoklasnu zaštitu motora, saopšteno je iz NIS-a.

Kako se navodi, novi benzin G-Drive 100 poboljšava performanse motora vozila, povećava njegovu snagu i dinamiku ubrzanja, a osim toga, korišćenjem ovog goriva se obezbeđuju čišćenje i zaštita motora od habanja, čime se produžava njegov radni vek.

Premijum benzin G-Drive 100 proizveden je prema najvišim tehnološkim standardima, u saradnji sa vodećim ekspertima u oblasti naprednih goriva, a poboljšane performanse ovog goriva potvrđene su na osnovu rezultata testova koji su izvršeni u jednom od najvećih svetskih centara za testiranje vozila i goriva, nezavisnom test-centru Milbruk u Velikoj Britaniji. Testiranje u nezavisnoj laboratoriji potvrdila su da novo gorivo, u poređenju sa standardnim Evro BMB 95 benzinom, povećava snagu motora do sedam odsto, a dinamiku ubrzanja do 10 procenata, navodi se u saopštenju.

Kompanija NIS, u čijem vlasništvu je maloprodajni premijum brend GAZPROM, planira u narednom periodu plasman G-Drive 100 i na tržišta zemalja regiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: