Pokvario se novi autobus, putnike izdala 48-ica

Beograđani su sa nestrpljenjem očekivali da ih vozi "srpski mercedes", ali je on na liniji 48 "izdao" jednu turu putnika kada se pokvario kod "Franša".

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2015.

11:56

Default images
Foto: Tanjug

Zbog kvara na novom crvenom “Ikarbusovom” autobusu, na liniji 48, više od 50 putnika moralo je oko 11 sati da preseda u drugo vozilo koje su čekali skoro pola sata.

Nervoznim putnicima pritisak je dodatno podiglo i nemušto objašnjenje vozača.

“Bukvalno smo mileli od Autokomande do “Franša” da bi vozač odjednom samo stao na stanici i otvorio vrata. Nisam mogla da verujem šta vidim. Ljudi su počeli da izlaze, napolje, a ja sam otišla do vozača. Kada sam ga pitala o čemu se radi lakonski je odgovorio da “ne rade senzori pa ne može da vozi”. Jedva smo čekali da dobijemo na liniji nove autobuse, a ispostavilo se da nam sada ništa nije bolje”, žali se jedna od putnica.

U dispečerskom centru GSP “Beograd” ističu da ne raspolažu informacijama o pokvarenim autobusima.

“Vidite sa Direkcijom za javni prevoz”, kratko su poričili.

"Srpski mercedes" imao je poteškoće i na liniji 50. Autobus se zadržavao na stajalištu jer nisu mogla da se zatvore vrata, pa je vozač nekoliko puta mora da izlazi i da ih "ručno" zatvara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: