"Umesto BIP-a može stambeno-poslovni kompleks"

Privatizacija BIP-a pitanje za Ministarstvo privrede, a da će grad Beograd prihvatiti svaku odluku "samo da se taj proces što pre okonča", kaže Siniša Mali.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 13.10.2015.

11:07

Default images
Foto: Tanjug

"Mislim da treba da pitate Ministarstvo privrede oko toga kakav je proces privatizacije BIP-a i kakav je tajming u ovom trenutku. Šta god da je, grad će prihvatiti samo da se taj proces što pre okonča", rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Prema njegovim rečima, za Beograd je veoma važno da se ta privatizacija što pre okonča, s obzirom da se radi o jednom lepom delu grada, koji umesto fabrike može da ima poslovno-stambeni kompleks.

Mali je naglasio da grad Beograd nema nikakvu formalnu vezu sa privatizacojim BIP-a.

"Očekujemo odluku Agencije za privatizaciju ili Ministarstva privrede. Svejedno je ko će tu odluku napraviti i na koji način će se taj proces okončati", rekao je Mali.

On je dodao i da bi želeo da se taj proces okonča što pre kako bi imali "jasnu situaciju i znali na koji način taj deo grada može da se razvija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: