"Povoljna ponuda ili reorganizacija Telekoma"

Ministar za telekomunikacije Rasim Ljajić izjavio je da "Telekom" neće biti prodat po svaku cenu, već samo u slučaju dobre ponude.

Srbija

Izvor: Beta

Ponedeljak, 12.10.2015.

19:17

Default images
Foto: Tanjug

"Zadovolji smo time kako za sada teče proces", kazao je Ljajić gostujući na Radio-televizuju Srbije i podsetio da je osam preduzeća podnelo neobavezujuće ponude i otkupilo dokumentaciju Telekoma.

Ljajić je rekao da u skladu sa predlogom privatizacionog savetnika ne želi da objavi imena tih osam preduzeća.

Ministar je precizirao da se očekuje i podnošenje obavezujućih ponuda, a ceo proces biće završen u drugoj polovi novembra.

Ukoliko ne bude povoljne ponude Telekom će biti reorganizovan kako bi njegov rad bio još efikasniji, kazao je Ljajić i poručio da prodaja nije nužnost, ali da bi to rešenje bilo bolje po kompaniju.

Ministar je izrazio zadovljstvo i pregovorima sa sindikatom Telekoma o socijalnom programu, iako njihov početak nije obećavao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

7 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: