Opet prodaju zgradu "Beobanke"

Četvrto nadmetanje za neboder na Zelenom vencu, cena skoro 4.000.000 evra. Prethodni pokušaji prodaje propali jer nije bilo zainteresovanih

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 11.10.2015.

14:57

Default images
Foto: Freeimages.com

Nekdašnja zgrada "Beobanke" na Zelenom vencu, ponovo je, po četvrti put, ponuđena na prodaju, a cena je ista kao i pre nekoliko meseci - 3.984.504 evra. Rok za dostavljanje prijava za 8.031 kvadrat poslovnog prostora je 29. oktobar.

Prethodne tri licitacije bile su fijasko, a za ovu zgradu od 13 spratova kao i objekat od pet etaža ispred nje, već godinama nema zainteresovan

"Sva dosadašnja nadmetanja su propala jer nijednom do sada niko nije ni predao ponudu", kažu u Sekretarijatu za imovinske i pravne poslove grada Beograda.

Ni smanjenje cene sa 4.841.495 na 3.984.504 evra, na prethodnoj licitaciji u junu ove godine, nije pomoglo.

Ova zgrada iseljena je još 2002. posle proglašenja stečaja "Beobanke". Pet godina kasnije ona je dodeljena Ministarstvu pravde. Na to mesto trebalo je da se presele Prekršajni i Viši prekršajni sud, kao i Agencija za borbu protiv korupcije, da bi zbog mnogobrojnih nedostataka Vlada Srbije vlasništvo nad višespratnicom prenela na Beograd, pišu Večernje novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: