Hotel Brain "zavodi red" i u srpskim hotelima

Kompanija Hotel Brain, koja ima menadžment ugovore o upravljanju i razvoju preko 120 hotela u 6 zemalja, osnovala je ogranke i na tržištima Srbije i Crne Gore.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 07.10.2015.

19:29

Default images
(Foto: Thinkstock.com)

Njena kancelarija otvorena je u Beogradu.

Kako je navedeno u današnjem saopštenju Hotel Brain-a, kompanija već ima u Srbiji pod svojim menadžmentom dva hotela i jedan razvojni projekat.

U proteklih nekoliko meseci potpisani su ugovori o hotelskom menadžmentu i to sa novosadskim Hotelom Park, koji ima pet zvezdica, zatim sa renoviranim Hotelom "Leopold I", na obali Dunava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, kao i Razvojni projekat i projekat upravljanja butik hotelom Vila Park u Novom Sadu.

Predsednik i osnivač HotelBrain kompanije, Panos Paleologos, izjavio je da je HotelBrain u Srbiji i Crnoj Gori "spreman da svoju ekspertizu stavi na raspolaganje tržištu".

Nakon Grčke, Libije, Turske i Kipra, Srbija i Crna Gora su peta i šesta država u kojima je HotelBrain odlučio da primeni svoj uspešni hotel menadžment model.

HotelBrain je u poslovnom svetu poznat kao značajan regulator poslovanja hotelske industrije i postavljanja standarda kvaliteta usluge na široj teritoriji istočnog mediterana i Balkana, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: