Prodato više od 75% ponuđenih stanova u BG na vodi

Generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront Nikola Nedeljković kaže da je prvog dana prodato više od 75 odsto ponuđenih stanova u Beogradu na vodi.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 03.10.2015.

18:29

Default images

Kompanija Belgrade Waterfront (BW) danas je započela prodaju stanova kule A kompleksa, u okviru projekta Beograd na vodi.

U ponudi su stanovi od jednosobnih do četvorosobnih, sa pogledom na reku Savu, a dve kule sa po dvadeset spratova, koje su trenutno u izgradnji, nalaze se na odličnoj lokaciji u okviru jednog od najvažnijih projekata u Beogradu.

Svi stanovi će biti vrhunskog kvaliteta i završne obrade sa velikim terasama, direktnim pristupom na savsku promenadu i restorane, saopštila je kompanija, uz podsećanje da se prodaja stanova odvija po principu registracije zainteresovanih za kupovinu.

Budući stanari biće u prilici, kako je navedeno, da koriste niz ekskluzivnih pogodnosti uključujući i zatvoreni bazen, deo za jogu i odmor, moderan fitnes centar, igralište za decu, krovne vrtove i prostrane terase namenjene raznovrsnim aktivnostima.

"Ovo predstavlja ključnu prekretnicu u razvoju projekta. Veliki broj kupaca je iz Srbije, a za njima sledi dijaspora. Fantastičan odziv i veliko poverenje koje su današnji kupci stanova ukazali Belgrade Waterfrontu označava svetlu budućnost za naš projekat", rekao je Nedeljković.

Belgrade Waterfront čine komercijalni centri, hoteli, obrazovne institucije, zdravstvene službe kao i dva kilometra dugo šetalište i parkovi sa nizom atraktivnih zabavnih sadržaja.

Kvart će, kako je saopšteno, imati i kulturnu četvrt i istorijski trg, što će dodatno doprineti razvoju Beograda kao centra kulture i umetnosti.

Belgrade Waterfront predstavlja moderno gradsko jezgro, na površini od oko milion kvadratnih metara, sa ukupnom gradjevinskom površinom od 1,8 miliona kvadratnih metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

210 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: