"Već kupili stanove, kvadrat do 2.700 EUR"

Za kupovinu stana u "BG na vodi", čija se cena kvadrata kreće od 2.500 do 2.700 evra, neočekivano veliki broj zainteresovanih, kaže premijer Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 03.10.2015.

13:03

Default images
Foto: Tanjug

"Imamo neočekivano visok broj zainteresovanih i onih koji su kupili stanove", rekao je Vučić novinarima nakon otvaranja predpristupne saobraćajnice Pupinovog mosta.

Vučić je naveo i da su, prema njegovim informacijama, zainteresovani uglavnom Srbi i dodao da će precizni podaci biti saopšteni za 10-ak dana.

Prodaja stanova u dve stambene kule u okviru projekta "Beograd na vodi" počela je danas u Galeriji "Belgrade Waterfront", po principu registracije zainteresovanih za kupovinu.

Dve stambene kule imaće 296 stanova, u ponudi su jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, a rok za završetak kula je dve i po godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: