Alabar za B92: Prvi kupujem stan u BG na vodi

Ja ću prvi kupiti stan u Beogradu na vodi i biću vaš komšija, kaže direktor Igl Hilsa Muhamed Alabar.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 27.09.2015.

20:45

Default images

On je u intervjuu za B92 rekao da je optimista i da postoje svi preduslovi da projekat Beograd na vodi bude uspešan.

"Veliki sam optimista. Imam sreću da učestvujem u ovako velikom projektu. Kada pogledam Srbiju i promene u politici, vladi i kada pogledam mesto koje imamo, lokaciju, postoji sjajna formula za uspeh. Ovo će biti jedan od najneverovatnijih projekata u Evropi i nemam sumnju da ćemo uskoro videti rezultate", rekao je Alabar.

Na pitanje kako je zadovoljan sa sradnjom sa vlastima i brzinom dobijanja dozvola za gradnju, Alabar je rekao da je do sada radio u više od 16 zemlalja i da investitori uvek žele da bude brže i bolje, ali da je impresioniran Srbijom.

"Naše iskustvo u Srbiji je impresivno i moram da vam kazem da smo imali vrlo čist odnos sa vlastima. Imam veliko poštovanje i zbog toga imam veliku nadu", naveo je Alabar. "Dođite i uživajte u promenadi koju smo napravili. Vidite šta smo uradili i ocenite nas. Dajte nam peticu na skali od deset. Ja sam tu i kontrolišite nas. Posmatrajte šta radimo. I premijer Vučić kaže isto. Dajte nam šasnu i obećavamo, nećemo vas izneveriti", kaže direktor Igl Hilsa.

Alabar je rekao da su projekti poput projekta Beograd na vodi najveći pokretači ekonomije i to ne samo građevinske industrije, već su pokretači razvoja i malih i srednjih preduzeća.

On je naveo i da je Beograd na vodi veliki potencijal za razvoj turizma.

Na pitanje da li bi on kupio stan u Beograd na vodi, Alabar je rekao:

"Ja ću biti prvi koji će kupiti stan zato što želim da uživam na balkonu, da pročitam knjigu, da uživam u pogledu na reku i gledaću kako ljudi žive. Biću vam prvi komšija", rekao je Alabar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: